Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KL

Můžu Vám poslat číslo účtu? Protože kvůli Vašim kamarádkám musím zůstat doma na šedesáti procentech platu. Protože těch čtyřicet, co mi bude chybět, mám na hypotéku. A možná mě i z práce vyhodí, protože malého nemá kdo hlídat. Děkuji.

2 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
AP

A93l47e75n31a 79P25i77p97e18r

11. 3. 2020 16:00

A na co potrebuje antialergeny kdyz ma byt doma, v karantene? Bude snad karantenu travit na lavicce v parku? Kdyz tak hezky sviti slunicko....

1 0
možnosti
KN

Podle mých zkušeností (mám dceru alergickou na jarní pyly) se sezením doma nic nevyřeší. To byste nesměla větrat, aby se vám domů pyly nedostaly. Je to sice o něco méně intenzivní, než když se procházíte v parku, ale rozhodně se nedá říct, že nepotřebujete antialergika.

1 0
možnosti
JN

J23o19s46e13f 55N15o48v57á22k

11. 3. 2020 15:52

Paní z blogu je pěkně egoistická potvora, která je ze single života tak zblblá, že musí všechno vyřizovat osobně i když je velmi nakažlivá (nebo je potencionálně nakažlivá). A kašle na následky.

2 0
možnosti
JN

J80o98s20e65f 77N76o21v81á76k

11. 3. 2020 16:05

Nicméně, s něčím malinko souhlasím - když byla paní poslaná na letišti do karantény, tak jí měla být automaticky vydána jedna či dvě roušky na cestu domů.

Prostě pro snížení rizika nákazy ostatních.

Obvodní lékař má tuším povinnost navštěvovat pacienty, kteří za ním dojet nemohou - takže to šlo udělat takhle, nebo aspoň ten erecept.

Nákup a případná návštěva lékarny, mohla poprosit sousedy či známé v místě bydliště, jestli by ji nepomohli, v horším případě za peníze.

1 0
možnosti

Bohužel, je to tak. Nicméně bez karantény by potkala lidí ještě násobně více. Cílem je postup nemoci zpomalit za účelem nepřetížení zdravotnických zařízení. Zároveň s tím se každým dnem zvyšuje šance, že se podaří nalézt lék.

Nákup mohla výrazně omezit. Hned druhý pokus na internetu dopadlo pozitivně v tom slova smyslu, že do Třebíče prý rozváží Tesco.

Ale je jasné, že spousta z čtenářů to už nejspíš má a jenom to neví. Nejsmutnější na tom je, že nejohroženější věková skupina je zároveň skupinou, která je vše zvyklá řešit osobně místo internetu nebo telefonu a tak se vystavuje nejvyššímu riziku.

1 0
možnosti
JV

J87o59s56e29f 80V37a38l28a

11. 3. 2020 13:21

a jake opatreni by si asi dotycna dama predstavovala. ze ji vladni limuzina odveze domu a tam dostane statni vypomoc v podobe agenta pro nakupy na 14 dni ?

Omlouvam se, ale musit to rici jasne - lide zijici single jsou v socialne-zdravotni oblasti tikajici bombou : zatez, kterou by jinak prevzala rodina, bude muset prevzit spolecnost a melo by se to i vic odrazit na danich u single zijicich osob. Nebo at pojistovny vymysli "single-pojisteni" ... treba "zlomim-li si nohu, dostanu asistenta na ucet pojistovny" pro prusvih staci tydenni PN kvuli bolesti zad, kdy si bez pomoci jine osoby nezaridi nemocny vubec nic.

5 1
možnosti
JB

Single - hrozba. Co máme dělat? Máme si nechat úředně někoho přidělit, abychom nebyli tou hrozbou?

Nebo nás za to, že jsme na světě sami budete trestat ještě nějakými pošahanými daněmi?

1 0
možnosti
MK

A myslíte, že bez vyhlášené karantény by těch 200-4000 lidí nepotkala? Pokud ano, prosím vysvětlit.

2 0
možnosti
MS

Lze to lehce zkrátit telefonátem doktorovi, aby poslal elektronický recept. Pokud opravdu dotyčné osobě vynadal, měl naprostou pravdu.

4 0
možnosti
PN

P46e41t27r 96N47e73d75v35ě21d

11. 3. 2020 11:07

No, krásně jste popsala ohleduplnou a inteligentní osobu, kvůli které se budeme všichni pokakávat.

3 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
LH

A teď jsem se fakt rozpoakal. M. Musela tam jet?

0 0
možnosti
MS

A teď ještě napište pohádku o tom jak od začátku března Babiš s Vojtěchem vyzývali veřejnost, aby nejezdili do Itálie. Jak operátoři psali SMS zprávy, vyhněte se rizikovým zónám. A ještě si ta vaše slečna měla dupnout, že do Itálie navzdory všem varováním just pojede. Ode mě lítost nečekejte. Jenom pohrdání a vztek a buďte ráda, že se mi takový arogantní spratci nedostanou do ruky. Téměř všichni nakažení na Bulovce jsou lyžaři z Itálie, nebo jejich příbuzní. Kamioňák je tam jeden, nebo dva. Stejně taxikáři. Jeden nebo dva. Tohle není obyčejná chřipka, která se přechodí. Chřipka vám za den nezničí plíce.

9 0
možnosti
Foto

Dokud je člověk zdráv a relativně i mlád, má pocit, že je nesmrtelný. Jeden americký spisovatel prohlásil o zdraví, že je zvířecím stavem.

1 0
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2155x
Pozorovatel světa kolem sebe, stále žasnoucí, stále s něčím nespokojený, stále hledající "to pravé ořechové". Taky mamina, turistka, sběratelka citátů a mnoho dalšího.

Seznam rubrik