Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AN

A50l43e44š 80N45o64v36á17k

15. 4. 2020 11:19

a tohle nás bude provázet celé letošní léto...milion lidí, kteří trávili loni léto v Chorvatsku, ho bude letos trávit na Mácháči...

0 0
možnosti
Foto

šla jsem minulý týden nakupova, a světe div se, protože lidi znáte i od vidění tak tu sebbjeví pražanda ... já chápu, že se jede na chalupy, ale lést do obchodů , to asi není to TOP, aby si získali místní obyvatele.

0 0
možnosti
JJ

J75i54ř70í 15J74u77n17e39k

14. 4. 2020 8:37

To je přesně o tom přístupu, jak píšu níže.. klidně jet, ale být u sebe.

0 0
možnosti
JJ

J62i27ř14í 36J93u42n65e95k

12. 4. 2020 17:21

Je to o lidech.. máme chalupu na Vysočině a úžasný sousedy ze všech čtyřech stran. Taky se nás ptali, kdy konečně přijedeme, ačkoliv to není doporučováno. Nutno přiznat, že se tam snažíme žít v souladu s ostatními, pomáhat si vzájemně a podobně. A i po těch letech, co tam jezdíme, mi je blbý v sobotu odpoledne nebo v neděli vytáhnout sekačku, i když je po vesnici slyšet sekaček spoustu a sem tam cirkule. Ale ano, chápu, že pokud se někdo chová špatně, je tak na něj i nahlíženo.

3 0
možnosti

Pražáků už máme delší dobu plný zuby a nyní teprve. Zůstaňte kde jste.

3 0
možnosti

Je pravda, že ti lidé ve městech když musí být zalezlí v bytech je to na mrtvici. Ale také by se snad mohli trochu ohleduplně chovat k místním. Bez roušek běhají po vesnici jak děti, tak oni a nechápou, že by ty roušky měli mít. Nemuseli by se snad chovat bezohledně vůči těm buranům, které pro ně nic neznamenají. Jinak jak píšete zahoďte vidle se mi docela dotklo. Bydlím na vesnici, ale vidle už jsem držela naposled v loňském roce kdy jsme uklízeli trávu. Jinak chlévy a spousta zvířat už na vesnicích lidé nemají a pracují ve městech kam dojíždí. Většina z nás má nanejvýš pejska, kočku a někdo dokonce i slepice a králíky. Ty vidle potřebují jen málokdy o ty starost mít nemusíte.

4 0
možnosti
ZS

To víte, pro někoho je dvacet kilasů za Prahou prostě Vidlákov ... to se nikdy nezmění. :-)

1 0
možnosti
VB

Víte, turisti nejsou potřeba. Jednou přijedou, potom ne a založit si na tom existenci je vachrlaté.

Co mám z Pražáka, co zaparkuje svoji kraksnu z AAA kde se mu zlíbí, třeba na chodníku jak doma na sídlišti, vyjde ve špičatých botkách do slípku, nezdraví, dívá se kolem jako kněžna Zahajská na Babičku a když se zleje, potom vyřvává po vesnici.

4 1
možnosti
JS

Ono pravda bude někde uprostřed, je rozdíl, když přijede rodinka na chatu se zásobami a pohybuje se tak, že nevytváří skupinky s dalšími nebo když se tam pořádají skupinové mejdany, že zrovna mezi Pražáky je spousta z té druhé skupiny je už problém Pražáků a ne místních. Mnoho lidí zřejmě za procházku do přírody považuje výšlap na Sněžku a ještě nějakých pár míst a tam se pak sjedou všichni.

1 0
možnosti
MN

Když oni Češi nepůjdou jen tak někam - když na hory, tak jen na Sněžku, když procházka, tak Drábské světničky apod. Nad blbostí českého stáda si zoufá i jeden z členů Horské služby, když prosil Čechy, aby se netáhli v hodinových frontách jen na Sněžku, že ostatní části Krkonoš jsou také hezké.

13 0
možnosti
Foto

Nejen pražáci jsou natvrdlí...;-D

5 0
možnosti
MK

Abych řekl pravdu, tak celé roky poslouchám kydy velkoměšťáků o zaostalém venkově, který blbě volí ve volbách a táhne zemi někam do řiti.

No a teď nevím, proč bychom na venkově měli radostně vítat tyhle městské lufťáky. To vám ty vaše města nejsou dost dobrá – abyste se museli cpát k nám?

Tak si to v těch městech užívejte – a zůstaňte tam! :-):-):-)

A připomínám, že pro ty cesty na venkov zpravidla nemají lufťáci žádný praktický důvod. Prostě tam jedou na dovolenou – stejně jako se ještě ořed nedávnou dobou jezdilo na lyžovačku do Itálie.

14 9
možnosti

Já jsem si tu klidně zůstala, a užívám si Prahy bez davů turistů a venkovanů

2 0
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2155x
Pozorovatel světa kolem sebe, stále žasnoucí, stále s něčím nespokojený, stále hledající "to pravé ořechové". Taky mamina, turistka, sběratelka citátů a mnoho dalšího.

Seznam rubrik