Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tím, že se bezdůvodně nenechá očkovat ohrožuje zdraví ostatních a tedy ho lze zařadit do kategorie vrahů.

0 3
možnosti

P50e45t70r 90B17u35r82i61a19n

24. 11. 2021 15:19

Ovšem ti očkovaní ho ohrožují také a zřejmě ještě víc.

Takže jste napsal hloupost.

1 0
možnosti

Už jsem o jednom takovém psal, nakazil dva mé kamarády a pokud mluvíte o zdravotnících, tak jedno jejich vyjádření i pro vás a stejně smýšlející bojovníky za svou svobodu v případě neznáme pandemie... ČLK včera hlasování rozhodla o očkování ...poměr hlasů 14 pro a 3 se zdržely, pro mě tyto čísla mají větší vypovídací hodnotu, než sahodlouhé blogy....Rv

1 1
možnosti

To máte pravdu, přesně to vypovídá o aroganci ČLK.

0 0
možnosti
Foto

Ba, naopak. Stagnujícímu průmyslu stavebnictví v ČR výstavba dalších katrů, šatlav, káznic a věznic významně pomůže (se postavit na nohy) a stavebníci budou mít práci. ;-)

0 0
možnosti

Panu Hnykovi: naštěstí se dr. Válek k povinnému očkování nehlásí: co bychom jím vyřešili, když i očkovaný se nakazí a může přenést nákazu na druhé? V Rakousku zatím není vše rozhodnuto, ještě přemýšlejí nad různými svízelnými místy návrhu (co udělají s těmi, kteří se stejně nebudou očkovat, a nemají ani peníze na pokutu?). SRN povinné očkování nezavádí, ani Švýcarsko, ani Skandinávie.

1 0
možnosti

Dr. Válek právě na ČT24 říká: i očkovaný může nakazit druhé... Umožněme lidem s imunitou ať po očkování nebo po uzdravení z nákazy testy na protilátky; protilátky (imunita) nemizí ze dne na den, ve Švýcarsku test na protilátky uznávají 3 měsíce, takže by se mohlo vyjasnit, kdo z nás nákazu nepřenáší.

1 0
možnosti

Jako obvykle lžete a kecáte. Očkovaný může i nakazit druhé, ovšem pravděpodobnost je 6x menší.

1 1
možnosti

Povinnost očkovat zavádějí všechny státy okolo.A nejen v Evropě.

Mám vdanou dceru v Austrálii (Perth, Západní Austrálie), a tam NEPUSTILI do země nikoho bez očkování.A dneska mi psala dcera, že mají POVINNOST se očkovat všichni co chodí do práce a kdo se nenechá bude propuštěn.

Takže i když tam není tolik nakažených jako u nás, tak se vláda snaží aby lidi byli očkovaní.

Takže odpírači očkování..co tomu říkáte?Proč se toto děje i v Austrálii když je izolovaná vodou a kdo nebyl očkovaný tak ho do země nepustili jak leteckou linkou, tak lodní dopravou.Protože kdo nebyl očkovaný, tak musel trávit pobyt v karanténě a prvním letadlem nebo lodí byl poslán zpět.

5 3
možnosti

Něčemu takovému říkám fašistická totalita.

6 1
možnosti

Lidi, kteří se z vlastního rozhodnutí stali bacilonosiči, nemají rádi nikde. Co je na tom zvláštního?

2 2
možnosti

Jak napsal Ondřej Neff, COVID si najde každého: "COVID si tě najde," i když si myslíš, že žiješ zdravě a máš super imunitu. Bohužel v případě COVIDu nefunguje to, co jsme dosud používali proti rýmě. A na rozdíl od rýmy je COVID mimořádně silně přenositelný a má mimořádně vysokou pravděpodobnost úmrtí. I pro mladé a sportující. Umřít klidně může i ten Váš vzorný občan - předtím ale nakazí řadu dalších! (https://www.lidovky.cz/nazory/posledni-slovo-ondreje-neffa-umeni-presvedcovati.A211024_153718_ln_nazory_rkj)

1 0
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2155x
Pozorovatel světa kolem sebe, stále žasnoucí, stále s něčím nespokojený, stále hledající "to pravé ořechové". Taky mamina, turistka, sběratelka citátů a mnoho dalšího.

Seznam rubrik