Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OP

Nadpis blogu vyzývá k přečtení, ovšem obsah, to je teda maso ;-D

0 0
možnosti
Foto

Nenechte se zmást, i za Gretou stojí někdo, komu jde jen o finanční zisk. Gretě nejde o záchranu planety, jen hystericky opakuje naučené fráze, které ve výsledku povedou k vyššímu zdanění, ještě většímu omezování chudších ve prospěch bohatších. Za něčím takovým je vždy kšeft. Vždy na něj doplatí ti chudší a planeta se s tím tak jako tak vyrovná.

7 1
možnosti
JC

Ty jsi taková milá, Leontýnko... Tak vyšší zdanění, Hmm... No a není to náhodou postupem a nevšímání si přírody v minulých letech..?? Zkrátka dluhy se musejí splatit...

Jo a pozdravuj soudruhy, zejména pak s.. Grospiče...

0 0
možnosti

Ale vážená paní. Každý litá a jezdí. Teď mi řekněte, kolik igelitových sáčků a pytlů spotřebujete za den, týden, měsíc, rok ... Vy. A pak pište a pište.

0 0
možnosti
JL

Mě to děvče k ničemu neprovokuje. Apatický jsem asi v tom smyslu, že nemužu donutit nějaký stát, aby snížil výrobu skleníkových plynů... Pro přírodu dělám to, že třídím odpad, jím málo masa..a to je asi tak vše. Jako vždy tohle rozhodne masa lidí: co jim je bližší, to se prosadí. Nějaká holčina ze Švédska to nemůže ovlivnit.

1 0
možnosti

J65a68k66u55b 44Š51o51l25c

30. 9. 2019 13:25

Pro mě bude hrdina někdo, kdo se nebude bát pojmenovat skutečnou podstatu problému. A tou je nekončící množivost Asiatů a Afričanů. My se můžeme omezit do mrtě, ale o budoucnost lidstva se hraje na jiném hřišti.

15 0
možnosti

"Díky Gréto, že jsi dala všanc svoje dětství",- citace Vašeho blogu. Dá Gréta všanc klimatu i svoje panenství, aby zachránila planetu?

2 2
možnosti
JK

Běžte otravovat svým vtipem někam mezi sobě rovné.

2 3
možnosti
JK

Mě těší, že se zde objevují blogeři, kteří nejsou naprogramovaní. Takže vám děkuji. R^

2 2
možnosti
Foto

Obrazem bídy a utrpení jsou scény, kdy vedoucí politici světa poslouchají plytkosti z úst nepříliš duševně zdravé mladé Švédky a většina z nich se bojí říci naplno svůj názor na projednávané téma. Kdy kanadský politik si sype popel na hlavu, protože před dvaceti lety šel na maškarní za Araba a dnes připouští, že to mělo rasistický podtext. Kdy ženy po třiceti letech osočují muže ze svého okolí, protože si vůči nim dovolil nátlak s podtextem sexu. Kdy se lidem v civilizovaných zemí příčí poctivě rukama pracovat a většina kouká se někam "ulejt". Kdy žáky škol nebaví se vzdělávat a raději se zabývají hrami a rozmluvami na netu. Kdy...kdy...kdy...

19 0
možnosti
Foto

... kdy rozum a logika úpí a vítězí fráze, floskule a kecy....

5 1
možnosti
Foto

Moc dobré a výstižné. Každý, kdo byť jen jednou pasáží zapojil do (v současnosti) nesmyslného kolotoče kolem klimatu by měl takový text číst a zamyslet se.

Díky a karma. R^

2 4
možnosti
Foto

Karma.Generalni tajemník OSN mluvil ve stejném duchu jako Greta a přesto si ho nikdo nevšiml.Jeho výzva k záchraně planety nikoho nezajímala,tak dík za to, že byl slyšet aspoň někdo...

2 5
možnosti
FD

Šest miliard lidí to nezajímá!!!

1 0
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2155x
Pozorovatel světa kolem sebe, stále žasnoucí, stále s něčím nespokojený, stále hledající "to pravé ořechové". Taky mamina, turistka, sběratelka citátů a mnoho dalšího.

Seznam rubrik